TRUDNOĆI NI TRAGA

Čarobno tijelo Mirande Kerr dva mjeseca nakon poroda

31.03.2011 u 14:16

Bionic
Reading

Victorijina anđelica i supruga glumca Orlanda Blooma Miranda Kerr sve je ostavila bez daha kada se dva mjeseca nakon poroda na tulumu Victoria's Secreta pojavila u nevjerojatno uskoj i izazovnoj haljini

Adriana Lima, Candice Swanepoel, Alessandra Ambrosio i Miranda Kerr

Popularna australska ljepotica samo sedam tjedana nakon rođenja sinčića Flynna na pariškom Tjednu mode nosila je reviju te pokazala da trudničkom trbuščiću više nema niti traga, a da su apsolutno svi znaci trudnoće nestali, dokazala je odjenuvši pripijenu i dekoltiranu haljinu povodom tuluma Victoria's Secreta.

Uska crvena haljina Herve Leger sa zatvaračem s prednje strane ocrtavala je svaki centimetar besprijekorne Mirandine linije naglašavajući bujni dekolte i vitke noge. U smjeloj odjevnoj kombinaciji Victorijina anđelica doslovce je zasjala i čini se gotovo nevjerojatnim da je ikada i bila trudna. Osim Mirande, na tulumu su se pojavile i druge zanosne Victorijine anđelice i vlasnice besprijekornih linija - Adriana Lima, Candice Swanepoel i Alessandra Ambrosio - a zabavu nije propustila niti startleta Kim Kardashian.

Njezin munjeviti povratak na modne piste iznenadio je mnoge s obzirom na to da je sina rodila u siječnju, a kako je Victoria's Secret predstavio svoju novu kolekciju kupaćih kostima, možemo uskoro očekivati i ovu lijepu anđelicu odjevenu u kakav izazovni kupaći kostim.