SIMONA ŠAJN:

Izbrisala sam Zvonin broj telefona, kao nekad Antin

30.03.2011 u 06:51

Bionic
Reading

Sretno razdoblje za Simonu i Zvonu, nakon što su doputovali iz Amerike, ipak je završeno, a sve je puklo SMS porukom

26-godišnja manekenka Simona Šajn i 64-godišnji slikar Zvonimir Mihanović prekinuli su svoju vezu koja je trajala od lipnja prošle godine. Priča je završila nakon što joj je Zvonimir poslao poruku. Simona je naglašavala da joj je upravo Zvone bio velika moralna podrška, budio je vjeru u Boga, par se redovito viđao na relaciji Zagreb – Split.

'Poslao mi je poruku da mu narušavam ugled, da za njega i njegovu obitelj nije sigurno da se druži sa mnom jer dobiva prijeteća pisma te da zaboravim na njega. Sve je puknulo iz vedra neba. Ne znam je li posrijedi treća osoba, no neko prijeteće pismo doista mi je pokazao', rekla je shrvana Simona za časopis Story, a njihovo pomirenje nije na vidiku:

'Više ništa ne očekujem, želim mu svako dobro. No nakon ovoga neću tako brzo nekoga pustiti u svoj život. Zvonu sam apsolutno pustila u svoj, obećavao mi je da će se brinuti za Gabicu koja mi je sve na svijetu, imali smo planove… Ali očito su to bila samo prazna obećanja. Meni njegov novac nikad nije bio presudan zato što ionako nisam očekivala niti dobivala od njega skupe darove.'

Simona se tijekom televizijskog intervjua i rasplakala: 'To sam ja, ne mogu skrivati emocije. Naravno da mi je žao što više nismo zajedno, ali valjda je tako trebalo biti. Izbrisala sam njegov broj telefona, baš kao što sam prije dvije godine izbrisala Antin.' Iako je uz Zvonu Simona radila na novom albumu, sada više nije sigurna želi li nastaviti pjevačku karijeru. 'Ne znam hoću li se više baviti pjevanjem jer mi je dosta tog medijskog eksponiranja. Najradije bih otvorila nešto svoje, brinula se o kćerkici i vodila miran života', otkriva manekenka.