VEDRAN ĆORLUKA:

Prekid s Ivom nije mi teško pao

30.03.2011 u 06:38

Bionic
Reading

Reprezentativac Vedran Ćorluka ipak nije shrvan nakon prekida s dugogodišnjom djevojkom Ivom Buzov, ali kaže da nema ni novu djevojku

Prekid Vedrana Ćorluke i Ive Buzov mnoge je iznenadio jer su svi očekivali da će ta velika ljubav završiti vjenčanjem. 'Možda, ali to je život, neke se situacije jednostavno dogode. Stvari nisu išle onako kako su trebale, razišli su nam se putovi, drukčije smo počeli razmišljati o životu. U tom trenutku prekid bio neminovan, pa mi nije teško pao. Neko sam vrijeme znao da će se to dogoditi, tako da mi nije teško palo niti me iznenadilo ', rekao je Vedran za časopis Story.

'To ne znači da sam se razočarao u ljubavi, naprotiv, siguran sam da ću naći drugu polovicu', kaže Vedran kojem odgovara samački život: 'Ne bojim se samoće. Zapravo sam u životu dva-tri puta ulazio iz veze u vezu i sada mi ovih pola godine, koliko sam slobodan, daje priliku da vidim i tu drugu stranu, odnosno drukčiji način života. Mislim da je bolje da se sada iživim, a ne da s, primjerice, 35 godina počnem izlaziti, tulumariti… Svatko to treba proći, kad-tad.'

S Ivom nije ostao u prijateljskim odnosima, iako, kaže, da je sretne, popričao bi s njom. Sve zanima što će sada s tetovažom Ivinog imena i datuma njezina rođenja: 'Stavit ćemo crni pravokutnik. Ne želim zbog toga, to sam napravio iz ljubavi, možda će netko reći – koji glupan, ali mi to ne smeta. Naravno da razmišljam o tome da to maknem jer sigurno da nekoj drugoj curi to neće biti ni lijepo ni ugodno gledati.' Ima li nekih ponuda? 'Iskreno, i ne baš, ne mogu reći da imam nekih ponuda', govori Vedran koji smatra da nije komplicirana osoba.

'Nije teško biti moja djevojka. U svađama nisam baš eksplozivan, samo vičem 'da, da' ili odmah kažem 'ja sam kriv', samo da što prije prestane', otkriva zgodni nogometaš.