GOLA I ZABORAVLJIVA

U javnost iscurile intimne fotografije Christine Aguilere

29.03.2011 u 22:19

Bionic
Reading

Pikantne fotografije Christine Aguilere i njezinog dečka Matta Rutlera navodno su iscurile u javnost nakon što je pjevačica zaboravila memorijsku karticu na kojoj su se nalazile u hotelu u Francuskoj

Stotine intimnih fotografija Christine Aguilere navodno već kolaju internetom nakon što je slavna pjevačica zaboravila memorijsku karticu fotoaparata kojim su slikane u hotelu u Francuskoj. Nedugo nakon toga čovjek koji tvrdi da je našao karticu na jednom je američkom siteu stavio fotografije na prodaju, piše Radar.

Na fotografijama pjevačica je navodno u nizu intimnih situacija sama i sa svojim dečkom Mattom Rutlerom. Fotografije su slikane od lipnja do studenog 2010.

Petnaestak fotografija navodno je slikano na djevojačkoj večeri Christinine prijateljice Nicole Richie u Cabo San Lucasu u Meksiku. Kartica također sadrži fotografije na kojima pjevačica puši cigaru, pije i pozira s Nicole.

Na nekim fotografijama Christina se ljubi sa svojim dečkom, a na nekima je navodno čak i u krevetu s njim. Među pikantnijim fotografijama navodno se nalaze i slike slavne pjevačice kako pleše na stolu, pozira s golim muškarcima te kako se pretvara da izvodi oralni seks s bananom.

Ovo nije prvi put da se slavna pjevačica našla u ovoj situaciji. Krajem prošle godine na internetu su se pojavile Christinine fotografije koje su varirale od golišavih do onih na kojima pozira našminkana u kućnom ogrtaču.

Christinin glasnogovornik nije imao komentara za javnost.