U OPORAVKU

Vedran Ćorluka ima novi romantični interes?

29.03.2011 u 19:18

Bionic
Reading

Nogometaš Vedran Ćorluka otkrio je kako mu nije bitno što mediji pišu o njegovom prekidu s Ivom Buzov. Zadovoljan je svojim oporavkom od ozljede i kaže kako su se njegovi roditelji brinuli više nego on

U intervjuu u StoryjuVedran Ćorluka otkrio je kako ga ne zanima što mediji pišu o njegovom prekidu s Ivom Buzov. Dodaje kako mu je jedino važno što misle njemu najbliži, a ostala ga mišljenja ne živciraju i potpuno su mu nevažna.

'Ne zanima me ono što se piše, pa se automatski i ne živciram oko toga. Ljudi oko mene mi kažu što se piše, ali to je moja privatna stvar i ne zanima me što o tome drugi imaju za reći. Uostalom, tijekom godina dobiješ neki obrambeni mehanizam kad je o tome riječ. Naposljetku, iskusniji si i shvatiš da te to ne smije dirati', rekao je nogometaš.

Osim što se pomirio da život jednostavno ide svojim putem Vedran kaže i kako nije razočaran u ljubav, već se nada da će biti još ljubavi. Otkrio je i kako ga je zaintrigirala jedna djevojka.

Vedranova sportska ozljeda dobro zacjeljuje, no on ni ne misli da je bio baš toliko povrijeđen. Njegovi roditelji bili su daleko više zabrinuti nego on sam.