Estrada NAKON PORODA

Josipa Pavičić u pet dana istopila 14 kilograma

  • Autor: tportal.hr
  • 29.3.2011 14:15:20
  • 29.3.2011 12:20:10

Samo pet dana nakon rođenja drugog sinčića Rocca, novinarka i spisateljica izgubila je 14 kilograma koje je dobila tijekom trudnoće

'Osim što sam umorna i iscrpljena, osjećam se odlično', rekla nam je Josipa Pavičić Yo koja je u četvrtak oko ponoći rodila drugog sina Rocca. 'Sretna sam i vjerujem da ću do jeseni samo brinuti samo za obitelj, a onda planiram pokucati na vrata televizije i vidjeti nudi li se štogod za mene u novom programu', kaže novinarka i spisateljica te dodaje:

'Jako sam zadovoljna porodom u Petrovoj bolnici, svi su bili vrlo ljubazni i ugodni, od čistačice do anesteziologa koji je sudjelovao u porodu. Sve u svemu, ostala sam ugodno iznenađena. Nakon slušanja svih nezgodnih priča o porodima i lošim uvjetima u bolnicama, na kraju treba ipak vjerovati samo sebi i svojim iskustvima', objasnila je Josipa koja je u samo pet dana nakon poroda izgubila punih 14 kilograma.

'Rocco se rodio s četiri kilograma i 100 grama, a u pet dana sve ostalo jednostavno se istopilo i nestalo. U trudnoći sam jela zdravo i često, raznovrsno i po uputama liječnika, više manjih obroka dnevno, tako da nisam imala nikakvih problema, ali u konačnici sve zahvaljujem – genima', tvrdi Yo kojoj je i hranjenje bebe krenulo bez problema te doji sinčića svakih sat i pol. Podsjetimo, Josipi i talijanskom poduzetniku Nicu Bernardiniju, inače bivšem nogometašu, Rocco je prvo zajedničko dijete, a njemu se kod kuće obradovao i jedanaestogodišnji brat Vito, kojeg je Josipa dobila s novinarom Markom Cigojem.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više