Estrada VI ODLUČUJETE

Tko je najseksi Bingo djevojka

  • Autor: I. T.
  • 29.3.2011 10:48:52
  • 29.3.2011 9:00:00

Dunja Mutevelić je prije dva mjeseca zamijenila Tinu Katanić i Anteu Kodžoman u TV Bingo showu, a mi smo odlučili da je upravo sada pravo vrijeme da izaberete najseksi Bingo djevojku

Prije dva mjeseca došlo je do velikog obrata u HTV-ovoj emisiji TV Bingo show. Ljepotice koje su godinama razigravale maštu gledatelja pred ekranima, Tinu Katanić i Anteu Kodžoman, zamijenila je manekenka Dunja Mutevelić. Kako nismo sigurni je li to našim srcima i pogledima drago, odlučili smo vas pitati što mislite o toj promjeni.

Da ne biste bili ograničeni na samo tri ljepotice, prisjetili smo se prošlosti HTV-ove igre na sreću i pridružili im ostale Bingo djevojke, sve redom opake krasotice.

Krenimo otpočetka. Prva Bingo djevojka, Renata Sopek, kojoj je to bila tek odskočna daska u voditeljske vode, započela je prije desetak godina trend sretnih i seksi ljepotica.

Uslijedile su Iva Jerković, Lana Pavić i Mirna Maras, koja je krenula Renatinim putem u voditeljske, ali i glumačke vode, te Zorica Pupovac, koja je 2003. godine proglašena drugom pratiljom kraljice svijeta.

Zorici se potom pridružila tadašnja kraljica Hrvatske Tina Katanić, a kasnije ju je zamijenila Antea Kodžoman kao Tinina partnerica. Seksipilne partnerice krajem siječnja zamijenila je također seksi, no usamljena, Dunja Mutevelić.

Prošećite se galerijom, jednom, dvaput, ušećite u svijet Bingo ljepotica i glasajte za onu najseksi.
 
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više