Estrada OTVORENA U SEKSU

Stefany Hohnjec otkrila intimne detalje iz burne prošlosti

Manekenka nedavno se vratila iz Afrike gdje je nabacila koji kilogram, a u razgovoru za 'Red carpet' otkrila je neke pikantne detalje iz burne prošlosti

Stefany Hohnjec vratila se u Zagreb nakon proputovanja Afrikom, svježa, odmorna i putena s nekoliko kilograma više. Također, u javnosti je osvanula s nizom novih informacija: nedavno je u Shamballi viđena s novim dečkom, čije ime još sakriva od javnosti, a zatim je u 'Red carpetu' dala kratki intervju u kojem je otkrila tajne svoje burne prošlosti.

Tako smo saznali da je bujna Štefica nevinost izgubila sa sedamnaest i pol godina, da su joj porok zgodni dečki te da u sado-mazo kombinaciji ipak preferira 'mazo' dio. Možda tim izjavama nastoji držati korak sa skandaloznom mlađom sestrom Mateom, koja je izazvala burne reakcije javnosti nakon afere sa šeikom u Dubaiju. Njega je ostavila radi 28-godišnjeg Josipa Nikića koji je je prije dvije godine pušten iz zatvora, gdje je boravio punih sedam godina, od svoje osamnaeste, zbog čak tri pokušaja ubojstva.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više