NEZGODA NA KONCERTU

Jelena Rozga se onesvijestila i pala na pozornici

25.03.2011 u 12:41

Bionic
Reading

Splitska pjevačica Jelena Rozga u intervjuu za 24express progovorila je o pjevanju u Magazinu, kakav je dojam na nju ostavila puna splitska Arena te otkrila da se na jednom nastupu onesvijestila i pala

33-godišnja Jelena, čije pjesme mnogi pjevuše, otkriva da joj je pjevanje u grupi Magazin bio prvi ostvaren san jer je još kao djevojčica sanjala o karijeri pjevačice. 'Iz Magazina sam otišla kada sam osjetila da je vrijeme. Jedan lijep period života ostavila sam iza sebe da bih ušla u još ljepši', kazala je Jelena za 24express.

U veljači ove godine u sklopu turneje Bižuterija napunila je splitsku Arenu, što joj se činilo poput čarolije, a u ožujku je osvojila

zlatnu ploču za najprodavaniji album. 'Ono što sam osjećala kada sam se popela na binu pred toliko ljudi, koji su me predivno dočekali, teško se može opisati – bilo je savršeno', izjavila je Jelena u intervjuu za 24express. Isto tako, simpatična Splićanka kaže da uživa u svakom nastupu te da joj je potpuno svejedno radi li se o velikom koncertu ili pjevanju u noćnom klubu.

No Jeleni se tijekom nastupa omakne i pokoja nezgoda, pa se tako za vrijeme jednog koncerta onesvijestila i pala. 'U diskoteci je bilo vruće, nigdje svježeg zraka. U jednom trenutku sam se onesvijestila i pala zajedno s mikrofonom. Bilo je to davnih godina, ali nisam zaboravila, jer je bilo jako neugodno', otkriva Jelena za 24express.

Uskoro izlazi dokumentarac 'Ja hodam na prstima' koji prati njenu karijeru, a u njemu se nalazi i snimka njenog prvog nastupa koji dosad nije vidio nitko osim njene obitelji.