IVA JERKOVIĆ:

Nitko me nije primjećivao kao bucku s naočalama

25.03.2011 u 09:44

Bionic
Reading

Manekenka i vlasnica besprijekorne linije Iva Jerković priznaje da nije oduvijek tako zanosna. Bila je bucka s naočalama koja se tukla s dečkima iz razreda

Premda sada za sebe tvrdi da ju je nemoguće isprovocirati jer se naučila nositi sa sobom, Iva priznaje za 24express da joj izgled

nije najvažniji jer nije uvijek tako dobro izgledala. 'Dečki me prije nisu primjećivali. Bila sam bucka s naočalama većim od svoje glave i tukla sam se s dečkima iz razreda. Onda sam u petom razredu naglo izrasla', otkriva Iva za 24express.

Danas ju mnogi muškarci smatraju izuzetno privlačnom, a Iva priznaje kako ju privlače iskreni muškarci na koje će se moći osloniti u dobru i zlu. 'Kad volim, cijela se predajem. Svi ostali muškarci ispare mi iz misli i važan mi je samo moj dečko', priznaje Iva za 24express, a odnedavno je noćne provode zamijenila druženjima s prijateljima kojima nerijetko peče kolače i torte.

Iva je otkrila i da joj je apsolutni fetiš kosa, koja joj uvijek mora lijepo izgledati, osim toga, ovisna je o depilacijama i sportskim masažama, a u vrijeme korizme odrekla se cigareta i slatkiša.