RENATA KONČIĆ MINEA:

Imala sam teško razdoblje, a hrana mi je bila utjeha

21.03.2011 u 07:08

Bionic
Reading

Nekadašnja tinejdžerska zvijezda Renata Končić Minea nakon godina pauze vraća se na glazbenu scenu, a u intervjuu za Extru povjerila se o teškoj prometnoj nesreći i nakupljanju kilograma

Minea danas ima 33 godine i odlučila se vratiti na glazbenu scenu projektom 'Sjećanje nadevedesete' kojim planira i na turneju po zemlji, a pjevat će svoje hitove, ali i one drugihizvođača iz devedesetih. Usporedo s tim radi i na snimanju novihpjesama.

Minea se vratila i u formu, smršavjela je čakpetnaest kilograma koje je dobila u teškom razdoblju života, o čemu je  progovorila za Extru

'Ne bih rekla da se vraćam pjevanju jer nikad nisam službeno objavilada odlazim s glazbene scene ili da se povlačim. Jednostavno, uposljednjih nekoliko godina sam bila više fokusirana na tržište vanHrvatske, na rad u Sloveniji gdje i danas imam dosta posla', kaže Minea koja nije napustila svoj posao u marketingu jer glazbu nije nikad smatrala poslom nego svojomljubavlju i na pjevanje nije gledala kao na izvor prihoda.

Minea kaže da je smršavjela oko 15 kilograma. 'Imala sam jedno loše razdoblje prije tri godine. Ne bih ga nazvaladepresivnim, ali je bilo teško. Doživjela sam prometnu nesreću koja jeostavila posljedice. Teško sam se s tim nosila i utjehu sam pronalazilau hrani, nisam vježbala i nisam mogla pronaći nešto što bi me gurnuloda napravim nešto, da se trgnem', priznala je pjevačica.