Estrada SLATKA TAJNA

Zbog koje trudnice zgodni Mario Ančić ima ječmenac?

Na zagrebačkom predstavljanju početka kampanje 'all adidas' najviše pogleda i uzdaha izmamio je jedan stasiti, novopečeni umirovljenik, kojemu je to bilo prvo javno pojavljivanje u 'novom životu'

Očito je da nisu samo sportski fanovi oni koji znaju tko je Super Mario. Praktički do jučer jedan od najboljih hrvatskih tenisača, u jeku karijere isprekidane ozljedama i boleštinama odlučio je reći zbogom sportu i s teniskih terena preseliti se u – odvjetnički ured.

Je li konačno zdrav? Živi li i dalje spartanskim životom? Što radi u prvim danima mirovine? Iako potonje zvuči smiješno jer za koji dan napunit će tek 27 godina, kad ga vidite kako u poslovnom odijelu i s aktovkom žuri Ilicom, očito je da se odmah prešaltao u novu karijeru. S diplomom pravnika u ruci, zbog odvjetničke etike, nije javno želio 'reklamirati' u kojemu uredu možete potražiti njegove usluge, tek je kazao da se to lako može doznati iz kuloara.

Salijeću li ga djevojke? Je li zaljubljen? Što kaže o ječmencu koji je za našeg razgovora bio upaljen uz njegovo desno oko? Pogledajte u videointervjuu.


Videointervju: Mario Ančić
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više