MENADŽER TVRDI:

'Mediji namjerno pišu neistine o Severini'

17.03.2011 u 10:51

Bionic
Reading

Severinin menadžer oštro je reagirao na napise srpskih medija o tome da pjevačici u izboru pjesama pomaže novi dečko te da se od njega ne razdvaja otkako su se upoznali

Iako srpski mediji javljaju da je Severina nerazdvojna od svog novog dečka Milana Popovića s kojim trenutačno uživa u Zagrebu, njezin menadžer Tomica Petrović tvrdi da popularna pjevačica uopće nije u glavnom gradu Hrvatske.

Srpski mediji navode da Severina ovih dana dovršava novi album te da joj Milan pomaže u odabiru pjesama koje će se naći na njemu, no ni to nije točno, tvrdi Petroović, kao što nije točno da je Goran Bregović pripremio dvije-tri pjesme za Severinu  koja s njim planira koncerte u Srbiji.

Petrović tvrdi da određeni mediji prenose neprovjerene informacije pozivajući se na izvore bliske Severini. 'Ima i slučajeva kad im je odbijen intervju (većinom zbog toga što Severina pokušava privatni život zadržati privatnim, što je više moguće) pa se onda namjerno iskrivljuju činjenice. U takvim slučajevima se radi o namjernoj zloupotrebi medija, da ne kažem reketu', izjavio je Tomica Petrović za tportal.