Estrada BOJANA GREGORIĆ VEJZOVIĆ:

Enes me najviše voli vidjeti razodjevenu

Lijepa glumica Bojana Gregorić Vejzović trenutačno je zaokupljena malenom Zoe, zbog koje nosi svega dvije, tri odjevne kombinacije

Bojana Gregorić Vejzović previše je zaokupljena sZoe da bi u zadnje vrijeme pazila na odjevne kombinacije.

'Smiješno mi je kada stojim pokraj ormara pretrpanog lijepim stvarima, a nosim svega dvije, tri odjevne kombinacije. Možda je to zbog žurbe jer trenutačno nemam previše vremena za sebe, pa uskočim u neke udobne hlače, džemper, kožnu jaknu i cipele ili čizme ravnih potpetica u kojim lako i u trku obavim po gradu sve što moram', rekla je za časopis Story te dodala da su joj omiljeni odjevni predmet traperice:

'Njih možete nositi uvijek ili svugdje, od jutra od večeri. Mogu biti nenametljive, ali i vrlo seksi, sve ovisi o detaljima.'

Bojana osim u trapericama voli biti u pidžami: 'U zadnje vrijeme forsiram jednu koja nosi poruku mojim ukućanima – pustite me da spavam.' Bračni par ipak najviše uživa po kući bez odjeće. 'Enes me potpuno neobjektivno voli i hvali što god odjenula, a najviše me voli razodjevenu', kaže Bojana.

'Svog muškarca najviše volim vidjeti golog, a s obzirom na to da baš ne može hodati takav, prolazi i njegov šlampavi stil u formi razvučenih majica i vojničkih hlača', rekla je Bojana koja je sa 17 bila darkerica, potom rokerica, a sada je pritajena pankerica.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više