BOJANA GREGORIĆ VEJZOVIĆ:

Enes me najviše voli vidjeti razodjevenu

16.03.2011 u 08:14

Bionic
Reading

Lijepa glumica Bojana Gregorić Vejzović trenutačno je zaokupljena malenom Zoe, zbog koje nosi svega dvije, tri odjevne kombinacije

Bojana Gregorić Vejzović previše je zaokupljena sZoe da bi u zadnje vrijeme pazila na odjevne kombinacije.

'Smiješno mi je kada stojim pokraj ormara pretrpanog lijepim stvarima, a nosim svega dvije, tri odjevne kombinacije. Možda je to zbog žurbe jer trenutačno nemam previše vremena za sebe, pa uskočim u neke udobne hlače, džemper, kožnu jaknu i cipele ili čizme ravnih potpetica u kojim lako i u trku obavim po gradu sve što moram', rekla je za časopis Story te dodala da su joj omiljeni odjevni predmet traperice:

'Njih možete nositi uvijek ili svugdje, od jutra od večeri. Mogu biti nenametljive, ali i vrlo seksi, sve ovisi o detaljima.'

Bojana osim u trapericama voli biti u pidžami: 'U zadnje vrijeme forsiram jednu koja nosi poruku mojim ukućanima – pustite me da spavam.' Bračni par ipak najviše uživa po kući bez odjeće. 'Enes me potpuno neobjektivno voli i hvali što god odjenula, a najviše me voli razodjevenu', kaže Bojana.

'Svog muškarca najviše volim vidjeti golog, a s obzirom na to da baš ne može hodati takav, prolazi i njegov šlampavi stil u formi razvučenih majica i vojničkih hlača', rekla je Bojana koja je sa 17 bila darkerica, potom rokerica, a sada je pritajena pankerica.