PRONAĐITE GA S NAMA

Traži se najzgodniji hrvatski glumac svih vremena!

14.03.2011 u 18:48

Bionic
Reading

Nakon što su muški rekli svoje, postavivši Miru Furlan na pijedestal glumačke ljepote, red je na ljepšem spolu da odabere svog favorita među domaćim glumačkim veličinama

Kako je kraljica bez kralja tek pola kraljevstva, tako je Miri Furlan, koju ste upravo vi okrunili kraljicom domaće filmske ljepote, nužno potreban kralj, u čemu ćete i opet vi imati svoje prstiće.

I ovaj put, kao i kod glumica, nismo stali samo na glumcima u naponu snage, već smo prošetali požutjelim stranicama, odabravši 16 svojih favorita. Zašto 16, pitate se? Zaključili smo da nije u redu zaokruženim brojevima dati svu slavu, odnosno nismo znali koga bismo izbacili iz savršeno uravnoteženog popisa, u što ćete se i sami moći uvjeriti.

U toj savršenoj ravnoteži, dobre stare dečke predstavljaju legende hrvatskog glumišta Vanja Drach i gospon Fulir, Relja Bašić, a zgodne mlade snage koje dolaze ili su već došle Goran Bogdan, Ivan Glowatzky, Ivan Herceg i Živko Anočić.

Između njih svoje mjesto u Top 16 našli su brojni glumački velikani, od Dragana Despota, Rade Šerbedžije, Igora Gala, Žarka Radića i Frane Lasića do Gorana Višnjića, Leona Lučeva, Ranka Zidarića, Svena Medvešeka i Tarika Filipovića.

Mnogi filmski ljepotani ostali su izvan liste do nekih sličnih prigoda, a kao i kod najzgodnijih hrvatskih glumica, i ovdje nismo mogli utjecati na kvalitetu nekih fotki, no dali smo sve od sebe. Gledajte galeriju, glasajte i uživajte, a mi ćemo u napetosti iščekivati rezultate, interno se kladeći na svoje favorite. Neka pobijedi najzgodniji.