Estrada AMERIKANCI U ŠOKU

Jane Fonda pušila travu na partyju Vanity Fair Oscar?

Holivudska glumica ne samo da je pušila u Kaliforniji, američkoj državi gdje je to strogo zabranjeno na javnim mjestima, već je posrijedi džoint koji je zapalila pred svima, ni manje ni više nego na najglamuroznijem partyju godine

Po pisanju The National Enquirera, Jane Fonda viđena je kako pripaljuje smotuljak u društvu svog dečka i brata. Tko to nije vidio, mogao je osjetiti po prepoznatljivom mirisu koji se širio iz njihova kutka na zabavi, gdje su se glasno cerekali.

Zaboravite na plastičnu kirurgiju i aerobik, Jane Fonda pronašla je novi eliksir mladosti u marihuani, komentiraju zlobnici.

Za tu naviku 73-godišnje legende Hollywooda otkrivenu na postoskarovskom partyju 27. veljače njezini bližnji kažu kako joj pomaže u dostojanstvenom starenju i da ostane mlada u srcu.
'Jane je uvijek bila iskrena u svojoj naklonosti marihuani, drži da je zdravija od alkohola i pomaže joj da se opusti', navodno blizak prijatelj kazao je spomenutom magazinu.

Jane Fonda, koja iza sebe ima tri braka, na Vanity Fair Oscar Party došla je u društvu zaručnika, glazbenog producenta Richarda Perryja (68), a maricu su zapalili u društvu njezina tri godine mlađeg brata Petera Fonde.

Jane Lynch, zvijezda serije 'Glee', osvjedočila se kako je glumica, koja je sjedila tik do nje, pokrivala usta pokušavajući prikriti dim koji je otpuhivala.
'No Jane nije briga tko ju je vidio, jer smatra da marihuana treba biti legalizirana', zaključio je citirani insajder.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više