LANA BIONDIĆ:

'Kupujem odjeću samo u svojim dućanima'

13.03.2011 u 14:28

Bionic
Reading

Nakon milanskog i pariškog Fashion Weeka, gdje je naručivala odjeću za svoje trgovine, šarmantna supruga vlasnika Heruca posjetila je i Dove Fashion.hr

Iako često obilazi modne metropole, Lana Biondić kaže da sve manje troši jer se odijeva u svojim trgovinama.

'Ponosna sam time što oblačimo generacijski širok spektar, a možemo pokriti i različite ukuse, od konzervativnijih do malo otkačenijih', kazala je, dodajući da joj je pri naručivanju odjeće najvažnije da bude nosiva, dok je ovog puta posebno pazila i na cijene.

'Bez obzira na katastrofalnu situaciju, modna industrija hrabro korača dalje jer mora, to je taj san i mi moramo dalje snivati iako je realnost drugačija', objasnila nam je uvijek dobro raspoložena gospođa Biondić, oduševljena projektom Fashion.hr industrija, no ipak naglašava:

'Prije 15 godina moj je suprug prvi u Hrvatskoj napravio takvu suradnju s Tončijem Vladislavićem i kasnije s Daliborom Bettijem, tako da je on pionir u spajanju mladih dizajnera i hrvatske industrije. Drago mi je da se to sada događa, a u ona vremena dizajneri su odbijali takve poslove jer im je to bio zahtjevan angažman.'

Za razliku od brojnih poznatih lica koja se može susresti na različitim događanjima, Biondićka nema potrebu odijevanjem dokazivati imućnost, pa se ne kiti prepoznatljivim statusnim simbolima i vidljivim oznakama brendova, već uživa kombinirati odjeću s detaljima koji nužno ne moraju biti skupi. A osim po stilu, čuvena je i po dobrom raspoloženju, za što 'krivi' svoju narav.

'Optimist sam, život je lijep i treba vjerovati u to', zaključuje spisateljica koja je odlučila postati i modna kolumnistica, pa odnedavno piše kolumne za časopis Heruc galerije.