Estrada SANJA HOLLYWOOD

Zrinka Cvitešić glumi u tri europska filma

Matija Vuica, Boudoir i Robert Sever domaća su imena čije kreacije glumica najčešće nosi, pa nikoga nije iznenadilo što je druge večeri Fashion.hr-a došla podržati Severovu reviju i za tu prigodu odjenula crnu haljinu iz njegove kolekcije Resort

Osim što uspješno predstavlja hrvatski film, Zrinka Cvitešić je i ambasadorica domaće mode. Iako je prošlog tjedna bila u Londonu, a tri tjedna ranije u LA-u, umjesto kupljenim krpicama pohvalila se novim ulogama.

'U LA-u je promet velik problem, da bi došao s jednog kraja grada na drugi treba ti četiri sata, a na sastanak potrošiš svega dvadeset minuta, tako da sam se uglavnom vozikala s jednog sastanka na drugi, odnosno Hrvoje me vozio. Nisam imala previše slobodnog vremena i većinom smo ga trošili na upoznavanje grada i okolice', ispričala nam je Zrinka, koja je najavila i uloge u tri europska filma.

'U fazi smo posljednjih dogovora, pa ne mogu još ništa reći dok ne potpišem ugovore, no to bi trebalo biti vrlo brzo', objasnila je glumica, koja je revije na Fashion.hr-u gledala u društvu kolege Marinka Leša jer je njezin dečko Hrvoje Rupčić u to vrijeme imao koncert u Mariboru. Nakon što se etablirala u Europi, hrvatska glumačka uzdanica odlučila si je prokrčiti put i do Hollywooda, pa sada ima agenta u LA-u, gdje je dva tjedna obilazila najveće filmske studije, te menadžera u New Yorku, pa uskoro očekuje i konkretne angažmane.

'Teška je situacija, navodno je upitno hoće li se održati i Pula film festival. To nema veze s kvalitetom, nego s posljedicom svjetske krize. Ono što prvo nadrlja je ono što ti nije potrebno za život, a to nije samo kod nas, svugdje je ista situacija', kaže Zrinka te napominje da je čak i u LA-u otkazano 60 posto svih holivudskih projekata.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više