NAKON LJUTE BORBE GLASOVIMA

Najzgodnija domaća glumica svih vremena je Mira Furlan

11.03.2011 u 12:26

Bionic
Reading

Nakon velike borbe domaće ljepote, silnih obrata i napetosti, odlučili ste da je naša najzgodnija glumica svih vremena Mira Furlan

Mira Furlan savršen je spoj ljepote i seksipila, što ste vi znali prepoznati, proglasivši je najzgodnijom među opako zgodnima. Čak 20 posto od gotovo šest i pol tisuća glasova upravo je nju odabralo za svog favorita, smjestivši je uvjerljivo na poziciju kraljice glumačke ljepote.

Mira je prikupila čak 300 glasova više od drugoplasirane Ene Begović i trećeplasirane Bojane Gregorić Vejzović, koje dijeli samo jedan glas. Koliko je glasanje bilo napeto i uzbudljivo, pokazuje i činjenica da je Ena vodila jedno vrijeme, da bi potom pala na treće mjesto, ali se u fotofinišu uspjela dokopati srebra.

Mlade, a svima znane ljepotice Leona Paraminski i Zrinka Cvitešić zauzele su četvrto i peto mjesto, dok se na šestom smjestila jedinstvena Ana Karić. U stopu je slijede Ksenija Pajić i Nataša Janjić, a njima za leđa puše mlada ljepotica za budućnost, Ivana Roščić.

Slijedi Bojanina majka Božidarka Frajt, potom Alma Prica i Maja Petrin, raspjevana Mirjana Bohanec i Olga Pakalović, a listu zatvara legendarna Nina Filipovna – Sanda LangerholzMiladinov

Već sljedeći tjedan slijede nova anketna uzbuđenja, a dotad još jednom, dvaput, triput... uživajte u našim prezgodnim glumicama u galeriji.