U MILANU

Kylie Minoque proslavila je petu godišnjicu izlječenja od raka

10.03.2011 u 17:17

Bionic
Reading

Tijekom koncerta plesači i akrobati promijenili su oko 200 kostima napravljenih od milijun kristala i perja: opremu su dovezla 24 kamiona, a čitava produkcija vrijedna je 25 milijuna dolara

Kylie Minoque u Italiji je proslavila pet godina otkako se izliječila od raka dojke. Nakon što je održala koncert u Milanu, uputila se na zabavu u klub Gold, koju su Domenico Dolce i Stefano Gabbana priredili njoj u čast.

Pozivnice je gotovo nemoguće bilo dobiti. U okviru turneje 'Aphrodite - Les Folies Tour' koncertom ipak nisu dominirali pozlaćeni konji, leteći anđeli, deset balerina i osam akrobata, već sama Kylie koja opet čvrsto vlada scenom. Njezin je nastup trajao dva i pol sata.

'Show ima formu koja je mnogo više od onoga što sam željela. Svi su obavili galaktički posao, od produkcije, preko koreografa, plesača, glazbenika. Osim toga, moji prijatelji Dolce i Gabbana dizajnirali su moje nevjerojatne kostime', izjavila je Kylie.

Tijekom koncerta plesači i akrobati promijenili su oko 200 kostima napravljenih od milijun kristala i perja. Opremu su dovezla 24 kamiona, a čitava produkcija vrijedna je 25 milijuna dolara.