NA REVIJI VJENČANICA

Duge noge nove zvijezde Darije Kinzer

09.03.2011 u 10:57

Bionic
Reading

Do jučer ili, točnije rečeno, do subote i pobjede na 'Dori' anonimna, otada ultimativna zvijezda domaćih medija zaintrigirala je do te mjere da nas zanima svaki detalj njezina života, od generalija do pitanja kakvo cvijeće uzgaja, a među najvažnijim sporednim stvarima je i njezin stajling kojime će nas i vizualno predstaviti na predstojećem Eurosongu u Duseldorfu

Hrvatici rođenoj u Njemačkoj, s austrijskom adresom, jedan od najljepših darova za njezin 23. rođendan koncem svibnja zasigurno bi bio dobar plasman na 56. izboru za pjesmu Eurovizije, koji će se održati 10., 12. i 14. svibnja. Uz najvažniji, audioaspekt, po važnosti odmah slijedi i onaj vizualni, pa će visoka blondina sa sobom morati ponijeti pun kufer garderobe.

Možda će se u njemu naći i neka od svečanih oprava dizajnerice Katarine Džale iz kolekcije predstavljene u zagrebačkom klubu Matis. Uz koktel haljinice u vječnoj crnoj i crvenoj boji našle su se tu i duge oprave u tonovima antracita visokog sjaja, kakvu je za reviju odabrala i Daria Kinzer. Je li iza kulisa isprobala i vjenčanice, ne zna se. Prvi veliki događaj s kojim će se suočiti ipak će biti Eurosong.