Estrada STEPHAN MACCHI:

Bolje baratam noževima od Stevena Seagala

Ususret novoj sezoni 'Jezikove juhe', poznati kuhar Stephan Macchi prisjetio se svog radnog vijeka u Hrvatskoj

Najpoznatiji Francuz s hrvatskom adresom spreman je za novu sezonu 'Jezikove juhe' iako mu neke tužne priče ne izlaze iz glave.

'Vlasnica jednog restorana se bori za opstanak svog posla i još se brine za svoje šestoro djece... A u drugom restoranu se vlasnik ponašao kao u vrijeme feudalizma, mislio je da je car, ponižavao je svoje osoblje te moram priznati da je bilo zadovoljstvo osvetiti ih', rekao je za časopis Stars.

Nakon toliko emisija, Stephan je dobio i mnoštvo nadimaka. 'U Dalmaciji je Stipe, u Zagorju i Međimurju Štef, ali najbolje mi je bilo u Sarajevu, kad  mi je vlasnik rekao da sam gospodin Tegoba.' Iako gotovo svi prepoznaju njegov lik, svima je najsimpatičniji njegov govor.

'Ne mogu izgovoriti od 'čistačica' do... H ne mogu izgovoriti, R govorim kao pravi Francuz, pa kad ima puno S, C, Ć i Č, dan-danas se zapetljam, ali sve to bude simpatično. Zapravo je bitno da me ljudi razumiju, barem ja vjerujem tako...' Stephan se pohvalio da bolje barata noževima od Stevena Seagala. 'Bez prepotencije, bolje baratam njima – ja, ha, ha. On je glumac, a ja sam ja bez obzira na kamere.'
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više