DARIA KINZER:

Sa Jacquesom sam ostala u dobrim odnosima

09.03.2011 u 07:06

Bionic
Reading

Pobjednica ovogodišnje 'Dore' Daria Kinzer ne vjeruje u to da Jacques ima problema s njezinom pobjedom te je u punim pripremama za skorašnji nastup na Eurosongu

Presretna Daria Kinzer voli svoju novu pjesmu te se ne zabrinjava zlonamjernim komentarima. Sa Jacquesom, kaže, ostala je u dobrim odnosima. Gledateljica koja je sjedila pokraj Jacquesove supruge Brigite dobacivala je Dariji da prvo nauči hrvatski, pa onda pjeva.

'Svatko od nas ima svoju razinu, ja znam na kojoj sam ja, a ta gospođica zna na kojoj je ona. Tako da me to uopće ne dira. Mislim da Jacques nema nikakve veze s tim. S njim sam ostala u dobrim odnosima i čestitao mi je na pobjedi. Cijelo je vrijeme bio korektan prema meni i rekao je da ne bi imao ništa protiv da pobijedim', rekla je Daria časopisu Story te otkrila da više teži glazbenoj karijeri nego osnivanju obitelji.

'Zašto bih se udavala samo zbog jednog papira?! Smatram da on neće promijeniti odnos dvoje ljudi ako se oni uistinu vole. Ne vidim se ni kao majka zato što mi je želja ostvariti uspješnu glazbenu karijeru. Ne bih voljela svoje dijete ostavljati na čuvanje nekoj dadilji i ne provodim vrijeme s njim. Iako, mnogi mi kažu da ću promijeniti mišljenje', iskreno je priznala Daria.