NIKO KRANJČAR:

'Loree je prekrasna, poseban je osjećaj postati tata'

08.03.2011 u 20:32

Bionic
Reading

Nogometaš londonskog kluba Tottenham jučer je prvi put postao tata: njegova supruga Simona u Londonu je rodila djevojčicu

Uvijek šutljivi Niko Kranjčar nije mogao skriti osjećaje zbog dolaska na svijet njihova prvog djeteta.

'Hvala svima na čestitkama. Jako sam sretan, zapravo presretan... U ponedjeljak ujutro supruga Simona je u Londonu rodila prekrasnu djevojčicu i moram priznati da je osjećaj poseban. Odlučili smo da će se zvati Loree. Sve je prošlo u najboljem redu. Naravno da ćemo malo proslaviti, i ovdje i u Hrvatskoj. Meni je, zapravo, najvažnije da su njih dvije dobro i jedva čekam da dođu kući', prenio je Kranjčarovu izjavu govornik nogometne reprezentacije Davor Gavran. Oduševljenje zbog rođenja druge unučice nisu skrivali ni ponosni baka i djed Elvira i Cico Kranjčar, koji trenutačno borave kod sina u Londonu.

'Naše srećice, tek rođenu Loree i Sophie, čuvamo samo za nas, ne volimo baš govoriti o tome. Ipak, teško je skriti sreću što su Simona i Niko postali roditelji. Jako smo ponosni. Unuci su nam sad najveća radost u životu', priznali su  Elvira i Cico Kranjčar, koji su jučer zajedno s Nikom slavili dolazak male Loree na svijet. S Nikom, nažalost, nije mogao biti njegov najbolji prijatelj, nogometaš Rijeke Hrvoje Štrok, kojem je Kranjčar među prvima javio da je postao tata.

'Javio mi se prekjučer, ma bio je lud od sreće. Jedva čekam da dođe u Zagreb pa da svi zajedno proslavimo', rekao je Hrvoje Štrok.

Uz Kranjčara, i drugi su hrvatski nogometni reprezentativci, osim loptom, zaokupljeni pelenama i očinskim obvezama. Stipe Pletikosa prošle je godine dobio sina Franka, a nakon njega Luka Modrić malog Ivana. Eduardo da Silva uskoro će također dobiti sina. Čini se da nema straha za hrvatsku nogometnu budućnost jer, ako mali nasljednici budu jednako dobri kao i njihovi očevi, Hrvatska će možda još jednom slaviti na Svjetskom nogometnom prvenstvu.