BILO JE NASILJA?

Nastavljaju se teške optužbe između Antonije Šole i bivšeg dečka

08.03.2011 u 16:09

Bionic
Reading

Svaka priča ima dvije strane, pa tako i kraj ljubavi između pjevačice Antonije Šole i njezinog bivšeg dečka, makedonskog poduzetnika Aleksandra Ružina

Iako je prije desetak dana govorio da Antoniju još voli i želi da mu se vrati, Aleksandar je odustao od ljubavi i odlučio s javnošću podijeliti ne baš idilične trenutke iz veze. Paralelni intervju za Story je dala i Antonija.

'Želio sam joj sve oprostiti i zaboraviti, ali poslije svih laži i uvreda o meni, otvorila mi je oči i pokazala svoje drugo lice, o čemu su me mnogi upozorili, ali, ludo zaljubljen, nisam im vjerovao', kazao je za Story Aleksandar. Komentirao je i Antonijine navode da je paranoičan, sklon kontroli i ljubomori.

'To su čiste gluposti i laži! Nijednu ženu nikada nisam ponizio, ni pokazao agresivnost. Slovim za miroljubivu osobu sportskog duha. Nikada joj nisam ništa branio, naprotiv, koristio sam privatne kontakte u Makedoniji, kao i u Srbiji, kako bih joj omogućio gaže, promociju na TV-u, novinama, emisijama… Kad je o ljubomori riječ, mala je doza uvijek prisutna jer inače ne bi bilo strasti, pa ni prave ljubavi. Smatram da je ona ta koja je bila ljubomorna i posesivna u našoj vezi jer me tjerala da brišem neke ženske kontakte s Facebooka, kao i fotografije s bivšim curama, prijateljicama, i sve one na kojima se vidi neki glamur i lijepo društvo, da me ne bi neka druga cura poželjela', tvrdi Aleksandar.

Antonija, s druge strane, tvrdi da strahuje za vlastiti život. 'Pristala sam na razgovor kako bih rekla istinu i obranila se na taj način. Želim da sve žene koje se nalaze u sličnoj situaciji vide da nisu jedine. Neka se ne boje potražiti pomoć obitelji, prijatelja i institucija i neka ne misle da će se takva nasilna osoba promijeniti. Ne smiju se osjećati krivima i pozvanima da ga spašavaju, jer one to ne mogu. Za takve osobe postoje posebne zakonske mjere i institucije. Poručila bih im da budu hrabre kao ja i kažu 'ne' zlostavljanju!', rekla je Šola, a potražila je i stručnu pomoć. 'Potkraj siječnja obratila sam se jednom centru za pomoć ženama i ljudima koji su doživjeli maltretiranje. Bila sam prisiljena to napraviti jer se s ovime dosad nisam susrela u životu. U početku sam razgovarala sa stručnom osobom, da bih nakon toga nastavila s terapijom', kazala je Šola za Story.