CHICKFIGHT?

Penelope mrzi Longoriju jer će slomiti srce njezinu mlađem bratu

07.03.2011 u 07:00

Bionic
Reading

Španjolska glumica Penelope Cruz vjeruje da je Eva Longoria samo slave željna, netalentirana glumica te da će slomiti srce njezinom mlađem bratu Eduardu, s kojim je u vezi

Kako se već moglo čuti početkom godine, kratko nakon brakorazvodne drame, Eva Longoria počela se viđati s Eduardom Cruzom, mlađim bratom slavne Penelope. On ima 25 godina, a njegova nova odabranica ovaj će mjesec napuniti 36. Eva navodno pokušava progurati njihovu ljubavnu priču u medije. Magazin OK! tako je, čini se, iznio već nekoliko njezinih 'migova', ali komentiraju da je posljednjih tjedana posustala.

Eva Longoria

Ni najmanjeg trača o njihovoj romansi, ni natruhe u Peopleu od Eve da je 'spremna opet voljeti'. Ništa ni na radiju, pa se već sumnja da je veza bila kratkog daha. No, po posljednjem broju tjednika Enquirer, Eva i Eduardo još su skupa, ali njegova zabrinuta sestra Penelope pokušava ih razdvojiti.

Penelope Cruz navodno strahuje da će Eva Longoria slomiti srce njezinom braci, pa ga nagovara da on nju nogira prvi.

No, insajderi misle da Penelope zapravo sumnja da Eva iskorištava naivnog Eduarda da bi se zbližila s njom i njezinim mužem, Javierom Bardemom, da bi joj pomogli u dobivanju filmskih uloga.

'Penelope smatra da Eva nije ništa drugo doli slave gladna, loša glumica s B liste koja iskorištava njezina brata za napredak u karijeri. Ne razumije što će mu deset godina starija žena, osobito takva koja ja spektakularno izišla iz prethodne veze. Misli da je Eduardo premija za nju i da može sebi naći mnogo bolju', povjerio je izvor.