GLEDAJ ME U OČI

Severina maskom istaknula bujni dekolte

05.03.2011 u 11:49

Bionic
Reading

Naša najpopularnija pjevačica tako je glasom i stasom podizala atmosferu u karnevalskom ludilu na istočnom parkiralištu Zagrebačkog velesajma

Točnije, preko puta Bundeka i Hipodroma, gdje se ovih dana održava Zagrebački karneval, koji će potrajati sve do 8. ožujka.

Severina je i ovaj put pokazala svu svoju profesionalnost kao zabavljačica; pokazala je svu raskoš svoga stasa i glasa, na koju je njezina razmažena publika već navikla kao na normalnu stvar.

Pozvala se na aktualnu filmsku 'crnu labudicu' kada je na uski crni korzet još stavila na lice čipkastu masku oblika leptira: senzualne žarkocrvene usne i bujan dekolte koji je tada došao do izražaja doveli su atmosferu do usijanja.

U transu su tako zajedno plesali svi s maskama i bez njih, playboyeve zečice i najrazličitiji superheroji, policajci, medicinske sestre i ostale seksipilne uniforme, uz glavne likove – kralja, princezu i dvorsku ludu na karnevalskoj poljani uređenoj poput srednjevjekovnog grada za ovu prigodu. Oni kojima sve to nije bilo dosta, skoknuli su na afterparty do obližnjeg lunaparka.