VRATILA SE NA MALE EKRANE

Gabriela Spanic nakon trovanja postala opsjednuta rođakinjom

04.03.2011 u 10:02

Bionic
Reading

Nakon izuzetno mučnog životnog razdoblja u kojemu je prošla kroz razvod, preljub, ljubavnu torturu, alkoholizam i trovanje, Gabriela Spanic se vratila na male ekrane, piše Studio

Zvijezda latinoameričkih telenovela hrvatskog porijekla vraća se na male ekrane u novoj meksičkoj sapunici 'Gospodarica tvoga srca', piše Studio.

Na prvi pogled vijest i nije ništa više od gole informacije, no ako se sjetimo da su prije nešto više od godinu ona i njezin tada dvogodišnji sin Gabriel De Jesus bili žrtve trovanja kućne pomoćnice, vijest postaje znatno zanimljivija.

No nije ni to sve. U posljednjih desetak godina Gabriela je prošla kroz razvod od prvog supruga Migela de Leona, kojega je ostavila zbog preljuba s Joseom Angelom Llamasom. Taj isti Llamas fizički i psihički ju je maltretirao te doveo do, kako se šuškalo, alkoholizma.

Potom su uslijedile obiteljske tragedije, da bi joj nakratko osvanulo 2008. godine, kad je upoznala Neila Javiera Pereza s kojim ima sina Gabriela de Jesusa.

Posljednja životna tragedija, trovanje, sad je prošlost, a Gabriela ponovo jaše starim slavama u 'Gospodarici tvoga srca' u kojoj glumi – egoističnu djevojku opsjednutu rođakinjom koju želi uništiti.