Estrada ALI ON NJU VOOOLI!

Tom Cruise požalio ispad na Oprah

  • Autor: A.S.
  • 28.11.2008 16:16:52
  • 28.11.2008 16:16:42

Nakon što je javnost na sve moguće načine kritizirala njegov ispad u 'Oprah showu' prije tri godine te nakon što su već svi zaboravili na to, Tom Cruise je priznao da je ispad imao loš utjecaj na njegovu obitelj

Jedan od najbolje plaćenih glumaca u Hollywoodu priznao je za britanski magazin Hello! da je požalio što je tako hiperaktivno izjavio ljubav svojoj današnjoj supruzi Katie Holmes. Međutim, dodao je da ne razumije zaštu su ga mediji tako žestoko kritizirali.

Tom je kod Oprah gostovao 2005. godine, a većinu je razgovora proveo skačući gore-dolje po kauču, vrišteći kako voli tu 'nevjerojatnu ženu'.

'Pretpostavljam da sam joj se udvarao malo agresivno. Ima nekoliko stvari u prošlosti za koje smatram da sam ih mogao bolje podnijeti. Međutim, iznenadile su me neke priče koje su kružile o meni. To je utjecalo na sve nas, a kao otac i suprug želim zaštititi svoju obitelj', rekao je Tom.

Cruise je dodao da je naučio nešto iz svojih pogrešaka, ali da nikad neće prestati izvikivati na sav glas koliko voli Katie i njihovu kćer Suri.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više