Estrada NAKON ŠTO IH JE UZEO BEZ PITANJA

Poludjelom Charlieju Sheenu oduzeti sinovi

Policija je jučer iz Sheenove kuće uzela blizance koje je glumac bez dozvole prošlog tjedna odveo od njihove majke Brooke Muller

Charlie Sheen navodno više nije na drogama i alkoholu, ali je zato potpuno izgubio razum. Nakon što je objavio fotografije sa svojim sinovima i porno glumicama, policija je napokon počela raditi svoj posao. Naime, jučer je iz Sheenove vile odvela jedoipolgodišnje blizance Boba i Maxa koje je glumac bez dozvole proteklog tjedna odveo od njihove majke, Brooke Muller.

Bivša Charliejeva supruga obratila se sudu i ispričala koje je sve grozote morala proći zbog prijetnji posrnulog glumca.

'Bojim se za svoj život, mislim da je Charlie potpuno poludio. Djeca su u velikoj opasnosti dok su u njegovoj kući', rekla je.

Sudac Hank Goldberg privremeno je oduzeo glumcu skrbništvo nad sinovima i zabranio mu približavanje njihovoj majci.

'Charlie nije vidio djecu godinu dana, da bi odjednom prošlog tjedna pokazao veliko zanimanje za njih. Otišla sam s njim na Bahame samo zbog djece, a tamo sam trpjela veliko poniženje, zlostavljanje i uvrede. Udarao me i prijetio da će mi u oko zabiti nož. Nedavno mi je rekao da će mi odrubiti glavu i poslati je mojoj mami', ispričalaje Muller sucu koji je odmah reagirao i naredio da se djeca odvedu iz doma njihova oca.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više