NAKON OSCAR AFTERPARTIJA

Joan Collins završila u bolnici zbog preuske haljine

02.03.2011 u 07:33

Bionic
Reading

Sedamdesetsedmogodišnja glumica tvrdi da je utegnuta haljina razlog što je skoro bez daha morala biti prevezena u bolnicu s Vanity Fairova partija u losanđeleskom hotelu Sunset Tower nakon dodjele Oscara

'Moj odabir outfita definitivno je bila pogrešna odluka jer ta me haljina  toliko stisnula da mi se cijelu večer vrtjelo u glavi', rekla je u prvim izjavama nakon što je došla k sebi.

Zvijezda nekad kultne sapunice 'Dinastija' na red carpet pristigla je u ekstremno uskoj večernjoj haljini, a pozlilo joj je u hotelskom Tower Baru, pa je prilegla na sofu, a njezin muž Percy Gibson nazvao je hitnu pomoć. Diskretno je izvedena kroz pomoćni ulaz hotela.

Collinsova se poslije našalila da je pretrpjela 'viktorijansku nesvjesticu', aludirajući na korzete i ostalu modu iz spomenutog doba zbog koje su žene redovito padale u nesvijest.

'Sedam sati provela sam u toj haljini i postajalo mi je sve teže. Osjećala sam se kao riba na suhom, a kad sam potpuno ostala bez zraka, uspaničila sam se. No, samo sam se željela odvesti kući autom da skinem sa sebe haljinu, ali Percy je inzistirao da odemo u bolnicu. Tamo su mi učinili sve moguće pretrage i tek onda me otpustili doma, kad su se uvjerili da sam potpuno zdrava. Istina je samo da sam krivo odabrala jer odjeća vikrorijanskog stiska nije za višesatnu svečanost. Dobro sam prošla', zaključila je Joan Collins.