Estrada RIJEČANKAMA NA DAR

Massimo za Dan žena

Gradska organizacija SDP-a, čiji je predsjednik riječki gradonačelnik Vojko Obersnel, i ove će se godine 8. ožujka, na Međunarodni dan žena, zahvaliti svim ženama na neprekidnom razvijanju slobode, ljepote i plemenitosti, darujući im ruže, ali i ulaznice za koncert Massima Savića

'Međunarodni dan žena je dan u kojem se prisjećamo svih žena koje su sudjelovale u ženskim pokretima diljem svijeta, to je dan nježnosti, hrabrosti i ustrajnosti u ostvarivanju ženskih prava', drži Obersnel te je stoga gradska organizacija SDP-a već poslala 14.000 čestitki na adrese članica i simpatizerki SDP-a u kojima je riječkim damama čestitala njihov dan.

Putem medija, Međunarodni dan žena čestitaju svim Riječankama, zahvaljujući im na mudrosti i snazi kojima svaki novi dan čine posebnim.

Tijekom jutra, toga će dana članovi SDP-a već tradicionalno ženama podijeliti ruže na Korzu, obići riječko rodilište, a za večer su im pripremili koncert Massima u Centru Zamet s početkom u 20 sati. Žene će ulaznice moći preuzeti 4. ožujka od 11 sati na SDP-ovom štandu na Trgu Republike Hrvatske u Rijeci.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više