SANDRA BULLOCK

Razvod me učinio boljom osobom

01.03.2011 u 09:21

Bionic
Reading

Glumica Sandra Bullock kaže da ju je razvod učinio boljom osobom, a da je njezina najveća utjeha i sreća, sin Louis

Sandra je prošle godine doživjela veliki šok kad je, samo nekoliko dana nakon što je dobila Oscara, doznala da je suprug Jesse James vara.

Ipak, holivudska zvijezda kaže da ju je to iskustvo učinilo boljom osobom te da je sve prebrodila zahvaljujući sinu, jednogodišnjem Louisu.

'Bolja sam osoba u svakom pogledu. Imam više strpljenja i pomirljivija sam. Zbilja sam na neki način sretnija', rekla je 46-godišnja glumica za koju se pričalo da je u tajnoj vezi s Ryanom Reynoldsom, partnerom iz filma 'Prisila za brak'.

Glumica koja je izgledala zanosno u crvenoj haljini Vere Wang na ovogodišnjoj dodjeli Oscara rekla je da je tu haljinu izabrala jer njezin posvojeni sin Louis voli crvenu boju.

'Kad sam bila prezenterica na prošlogodišnjoj dodjeli Oscara, spavala sam samo sat ili dva, pa se gotovo ničega ne sjećam', rekla je Sandra.

Njezin bivši suprug, za kojeg se ispostavilo da je varao Sandru s nekoliko starleta, nedavno se zaručio za tatoo majstoricu Kat Von D s kojom bi se trebao uskoro vjenčati.