TRZAVICE ILI…

Antonija Šola prekinula s dečkom?

01.03.2011 u 00:46

Bionic
Reading

Kantautorica je navodno prekinula šestomjesečnu ljubavnu vezu s Aleksandrom Ružinom, 27-godišnjim poduzetnikom iz Makedonije

Prema pisanju makedonskog časopisa Vest, par se razdvojio jer Antoniji majka nije dala da se uda u Skoplju, koje je predaleko za nju.

'Ako ne uspijemo prebroditi razlike, ja joj želim sve najbolje u životu, jer je unatoč svemu ona jedna prekrasna ličnost koja zaslužuje sve najbolje u životu', izjavio je za spomenuti časopis Aleksandar.

'Trenutno nisam s Antonijom, no ovo nije definitivan kraj naše veze. Ovo je period u kojem radimo na karakternim razlikama između nas. Može sve biti u redu, no možda je ovo i kraj naše veze. Udaljenost između Zagreba i Skoplja je naš problem, iako smo imali prekrasne trenutke. Ako se i ne pomirimo, znam da ni ona ni ja nećemo zaboraviti lijepe uspomene i naša veza će nam zauvijek ostati u dobrom sjećanju. Iako je trajala šest mjeseci, ona i ja smo uložili puno da bismo funkcionirali na daljinu, no ipak, svakodnevni život i obaveze, kao i njezina prevelika privrženost obitelji i Hrvatskoj, napravili su svoje. Ako ne uspijemo preboljeti ove poteškoće, želim joj sve najbolje jer je ona prekrasna osoba', zaključio je Aleksandar u izjavi za Index.