U ŽARU 'BORBE'

Indira poderala hlače na 'nezgodnom mjestu'

26.02.2011 u 20:37

Bionic
Reading

Voditelj Narodnog radija Dalibor Petko bit će poseban plesni gost na velikom Colonijinom koncertu Domaće uživo koji će se održati 5. ožujka u zagrebačkom Boćarskom domu. Budući da ovaj simpatični plesni performance zahtjeva i ozbiljne pripreme Petko je prionuo probama, a Indira mu je nesebično prenijela svoje obilno plesačko znanje i usput poderala hlače na nezgodnom mjestu

Plesnim studijem orili su se zvuci pjesme 'Nedodirljiva' s aktualnog Colonijinog albuma 'X' a Petko ponesen moćnim ritmom i bodrenjem Nevena Ivića Colonijinog koreografa izgledao je kao pravi profesionalac. Indira je i sama primijetila: 'Petko je nebrušeni dijamant!'. U koreografiji osmišljenoj posebno za koncert Domaće uživo Indira nikako nije bila nedodirljiva jer ju je Petko kao pravi plesni znalac propisno isprepipkao, no ona je prokomentirala da joj se koreografija upravo zato i sviđa je njihov najveći motiv da do vrhunca dovedu stmosferu u Boćarskom domu.

Osim lude zabave još je jedna stvar zagarantirana. Indira na koncertu sigurno neće nositi hlače. Na plesnoj je probi naime u Petkovom naručju digavši visoko nogu poderala hlače na 'nezgodnom mjestu'. Kasnije je izjavila: 'Eto upravo je to razlog zašto sam na koncertima tako oskudno odjevena i nikada ne nosim hlače. Što je manje odječe, manja je opasnost od ovakve nezgode', našalila se vesela Ira.

Na pitanje kako je uopće došlo do ove simpatične suradnje Petko je odgovorio: 'U pitanju je opklada, točnije izvršenje obećanja izrečenog u eteru Narodnog radija. Priznajem, mislio sam da su na to svi zaboravili, no kad se približio datum koncerta dogodio se poziv koji se nije mogao odbiti'

Sve je naime počelo kad je Colonija prije nekoliko mjeseci u Glazbenom showu Dalibora Petka premijerno predstavljala novi album. Ponesen dobrom atmosferom, voditelj je zaplesao, a Indira u maniri prave sportske komentatorice prenosila što se događa u studiju.

'Kako taj čovjek pleše. Pa taj mlatara rukama, nogama, guzom. Dalibor Petko je najluđi voditelj na svijetu i obećao mi je da će na sljedećem zagrebačkom koncertu plesati sa mnom'. Petko tada nije ni slutio da će biti žrtva prave ucjene. Član kolonije Kameni čitav je performance snimio kamerom i zaprijetio da ukoliko Petko ne zapleše na koncertu snimka usred koncerta ide na video zid. Bez pretjerano mnogo izbora Petko je zaključio da su plesne probe i sexy nastup na koncertu manje od dva zla.