TIJELO KAO SLIKOVNICA

David Beckham pokazao novu tetovažu

26.02.2011 u 10:58

Bionic
Reading

Slavni nogometaš na Facebook je stavio fotografiju na kojoj se tetovira i objasnio zašto se odlučio baš za prizor Isusa kojeg nose tri anđela

Potpis slike..

Nije tajna da je Beckham ljubitelj tetovaža, a iz godine u godinu broj sličica na njegovom tijelu se povećava. No najnoviji ukras na prsima 35-godišnjeg nogometaša izgleda kao djelić stropa Sikstinske kapele. Riječ je o slici Isusa kojeg dižu u zrak tri anđela, a Beckham otkriva da ta slika simbolizira njega i njegova tri sina.

Na Facebook je također postavio i videosnimku u kojoj objašnjava zašto se tetovirao i što simbolizira najnoviji ukras.

'Riječ je o Isusu kojeg nose tri anđela, a očito je da tri anđela predstavljaju moja tri sina i tome da će se oni u jednom trenutku morati brinuti o meni, a to i rade na ovoj slici. To mi puno znači', rekao je Beckham.

Tetovažu je izradio jedan od najpoznatijih tatoo majstora u Los Angelsu, Mark Mahony, čija djela krase tijela Johnnyja Deppa, Angeline Jolie i Brada Pitta.

'Tetovažu sam napravio prije tri mjeseca, prije nego što sam napustio Los Angeles. Nije da planiram napraviti tetovaže, ali nekad se probudim s idejom slike koju bih volio imati na sebi. Izrada ove posljednje tetovaže trajala je osam sati, negdje do tri sata ujutro. Nakon nekoliko tjedana ponovo sam ga posjetio pa je imao još četiri sata posla i napravio je nešto nevjerojatno', rekao je David.