I TO SMO DOŽIVJELI!

Modni Mačak u štiklama nabadao po gradu

25.02.2011 u 07:28

Bionic
Reading

Modni stilist Marko Grubnić prošetao se u četvrtak Zagrebom u visokim štiklama. No ne radi se o novom, ekscentričnom modnom izričaju, već o Balu pod maskama kojem se i on pridružio

Budući da do dvorca Dverce na Gornjem gradu nije mogao stići uspinjačom, koja je bila zatvorena zbog prosvjeda na Markovom trgu, Marko Grubnić nabadao je ulicama u štiklama. One su samo bile mali dio njegove maske vraga za koju se odlučio za Bal pod maskama.

Vip bal pod maskama organiziran je na Gornjem gradu, a uzvanici su do uspinjače došli taksijem, nakon čega su morali nastaviti pješke, piše 24sata. Premda su tek rogovi i trozub doista odavali o kakvoj se maski radi, Grubnić se potrudio za svoj stajling. Kričavo crvenom perikom, šminkom i plaštem upotpunio je dojam.

S Markom je na bal stigla Maja Šuput koja se prerušila u viteza u haljini, a vip party nije propustila ni Snježana Mehun sa suprugom Mihaelom Galekovićem

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić vip maškarama predao je ključeve grada povodom otvaranja karnevala na koji su bili pozvani i diplomati raznih zemalja.