BOJAN JAMBROŠIĆ:

Cura mi je bacila grudnjak, pa ga tražila natrag

23.02.2011 u 07:53

Bionic
Reading

Uoči početka nove sezone showa 'Hrvatska traži zvijezdu' bivši pobjednici Bojan i Kim progovorili su kako se nose sa slavom i jesu li siti zvjezdane prašine

Pobjednici prve i druge sezone showa 'Hrvatska traži zvijezdu' Bojan Jambrošić i Kim Verson već uživaju zvjezdani status, tako da su časopisu Stars otkrili svoje dojmove o slavi i obožavateljima te kako ih nekad spopadne želja za anonimnošću.

Njihovu popularnost potvrđuje činjenica da često oko njih trebaju biti tjelohranitelji. 'Ponekad je na koncertima potrebno napraviti malo reda da ponašanje fanova ne bi izmaklo kontroli', rekla je Kim časopisu Stars.

'Bilo je trenutaka kad sam od povlačenja ostao bez sata na ruci i nekih dragih narukvica te kad su cure znale skočiti i lupati po automobilu kad smo odlazili, ali to su sve pozitivni i simpatični trenuci koje ću sigurno pamtiti', dodao je Bojan.

Iako vole to što rade, puno puta su poželjeli biti anonimni. Autogramima koje su podijelili ne znaju broj. 'Jako puno. Morao bih pitati koliko je tiskano autogram-kartica, prebrojiti sve papiriće koje sam potpisao i sve ruke, grudi i ostale dijelove tijela, te odjeću i tenisice', rekao je Bojan. Otkrio je i zanimljivu anegdotu s obožavateljicom: 'Sjećam se da je na jednom koncertu jedna cura bacila grudnjak na pozornicu, a kasnije me tražila da joj ga vratim jer bi je mama ubila da sazna da nema grudnjak.'