DISKRETNI GLUMAC

Krešimir Mikić sretno zaljubljen u studenticu Franku

23.02.2011 u 07:40

Bionic
Reading

Poznati glumac ljubi lijepu studenticu Franku već godinu dana, ali ne želi otkriti nikakve detalje o toj vezi

Iako ne želi razgovarati o ljubavnom životu, Krešimir Mikić uvijek ima što reći o poslu. Naime, samo u prošloj godini pojavio se u čak tri filmska hita. Za ulogu nema što ne bi napravio, a ne boji se ni fizičke promjene.

'Uvijek pitam redatelja želi li da se nabildam za ulogu, no svi kažu da ne treba. Volio bih da mi to netko kaže, tako da krenem u tu teretanu. Udebljao bih se, ali ne mogu. Mislim da je sada aktualan taj trend mršavljenja. A i da mi netko kaže da ću glumiti boksača i da se zbog toga moram udebljati 30 kilograma, u redu – ali kako da to napravim? Svaki dan imam probu, imam predstavu, ne mogu se tri mjeseca posvetiti samo svome tijelu. Koliko treba novca da bi se kuhalo tri puta na dan, da bi se jela tri ručka?', izjavio je Krešimir Mikić za časopis Story.

Popularni glumac, koji se pojavljivao u mnogim reklamama, aktivan je u kazalištu, a obožava sapunice: 'Prikazuje se neka indijska i jako je zabavna. Toliko je glupa da je zabavna. Oni tu i tamo čak pogledaju u kameru, što je potpuna novost.' Od televizijskih emisija voli 'Red carpet: 'To redovito pratim. Treba znati u kojem društvu i kakvom svijetu živimo.'