KATE WINSLET:

Nisam dobivala uloge jer su me smatrali predebelom

22.02.2011 u 07:00

Bionic
Reading

Glumica Kate Winslet otkrila je da joj u tinejdžerskim godinama nisu nudili uloge na filmu jer su je smatrali predebelom

Glumica je iskreno priznala kako joj u osjetljivim tinejdžerskim godinama nije bilo nimalo lako probiti se na glumačkoj sceni, jer su je procjenjivali isključivo preko fizičkog izgleda.

'Bila sam jedna od onih koje nikad nisu dobivale glavne uloge. Nikad nisam bila jedna od onih koje bi izabrali da odu na audicije za film, jer sam uvijek bila malo jača, izgledala sam pogrešno ili sam imala velika stopala', rekla je oskarovka tijekom obraćanja malim glumcima.

Kate Winslet posjetila je dječju kazališnu skupinu u Readingu gdje je malim polaznicima poručila da je sve u životu moguće i da ne treba odustajati od snova. To najbolje potvrđuje svojim primjerom, prije tri godine osvojila je Oscara za najbolju glavnu ulogu, a iste je godine kući otišla i s dva Zlatna globusa (za najbolju glavnu i najbolju sporednu ulogu). U dobi od 33 godine postala je najmlađa glumica u povijesti koja je šest puta bila nominirana za Oscara.