SVE FACA DO FACE

Izaberite najzgodnijeg filmskog glumca svih vremena

21.02.2011 u 13:05

Bionic
Reading

Nakon što su se muški nauživali ženskih ljepota, vrijeme je da riječ i glas prepustimo damama u epizodi – 'Najzgodniji filmski glumac svih vremena'

Mislili smo da će nam nakon nevjerojatno teškog, a ugodnog odabira finalistica u konkurenciji najljepše glumice svih vremena svi sljedeći izbori biti mačji kašalj. No prevarili smo se i to već na prvoj idućoj anketi – 'Najzgodniji glumac svih vremena'.

Koliko nam je lako bilo odabrati 50-ak favorita, toliko je teško bilo smanjivati brojke. Svakim prekriženim imenom odbacili smo nekoliko mladalačkih zaljubljenosti i zrelih uzdaha. Da ipak ne bude previše bolno, odlučili smo ne rezati ispod 25 imena. Čim bacite poglede na preostale glumce, bit će vam jasno zašto nismo išli na manju brojku – jednostavno nismo znali koga više prekrižiti.

Naš izbor pokriva sve faze zvučnog filma, od slavnih kaubojaca za kojima još uvijek uzdišu žene, a ljubomore muškarci, preko sada već zrelih zavodnika do mladih ljepotnih snaga. Bacite se na galeriju pa potom na anketu, galeriju, anketu… i vanjske snjegove i nevere istom će zamijeniti unutarnje topline.

Birajte pažljivo ili frajerski, u svakom slučaju uživajte u 25 odabranih:

Al Pacino
Alain Delon
Benicio Del Toro
Brad Pitt
Cary Grant
Clint Eastwood
Denzel Washington
Errol Flynn
Gael Garcia Bernal
Gary Cooper
George Clooney
Hugh Grant

Hugh Jackman
Jake Gyllenhaal
James Dean
Javier Bardem
Johnny Depp
Jon Hamm
Ken Watanabe
Leonardo DiCaprio
Marlon Brando
Paul Newman
Robert Pattinson
Sean Connery
Steve McQueen