SNJEŽANA MEHUN:

'Znam čak kakvo rublje nosi Vlatka Pokos'

21.02.2011 u 09:11

Bionic
Reading

Na sudskom ročištu Snježana Mehun branila se od optužbi bivše prijateljice iznesenih u njezinoj autobiografiji 'Život u raju'

Tri sata trajalo je sudsko ročište u kojem je Snježana Mehun objašnjavala zbog čega su je uvrijedile tvrdnje koje je Vlatka Pokos iznijela na 20-ak stranica u svojoj autobiografiji 'Život u raju', donosi Extra.

'Zbog onoga što ona piše u knjizi, mnogi ljudi misle da sam negativka i zbog tih tvrdnji ja se stalno zbog nečega moram opravdavati. Vlatka je kod mene živjela tri mjeseca. Znam kakvo rublje nosi, na koji način pere zube, kako posprema prljavo suđe, s kojim je sve muškarcima bila, jesu li bili oženjeni ili slobodni… Poznajem Vlatku Pokos dobro, ali ništa o njoj nisam iznosila u javnost za razliku od nje koja mi je u svojoj knjizi posvetila 20 stranica. Vrijeme je da se ispriča za sve, a budući da njoj nije ni palo na pamet ni dio zarade od tog literarnog pokušaja dati u dobrotvorne svrhe, to ću učiniti ja: cijelu sumu koju sud odredi zbog klevete namjeravam dati humanitarnoj zakladi Ana Rukavina', kaže Snježana Mehun.

U dijelu knjige spominje se kao je za njezin poslovni uspjeh zaslužan kontroverzni tajkun koji ju je materijalno osigurao za cijeli život i kako je od njega dobivala automobile, poslovne prostore, zemljišta i još mnogo toga.

'Svi znaju da radim i koliko radim. Novinari najbolje znaju kako pred svaki event trčim nedotjerana i nervozna. Da ne želim raditi, onda bih se umjesto svega samo odmarala, išla u wellnes i na frizuru. Hiperaktivna sam i umrla bih od dosade da ne radim, uživam u tome. Vlatka mi između ostalog zavidi na toj činjenici jer ona, kada se god družila s muškarcem koji ju može financirati, nije radila. Općepoznata stvar je da je zato izašla iz agencije Zorana Škugora s kojim je u to vrijeme surađivala i koji me s njom upoznao. Nije htjela raditi jer je smatrala kako to neće morati jer joj je tadašnji dečko za kojeg se planirala udati mogao to i omogućiti.'