Estrada LADY GAGA:

'Karijera će mi uvijek biti važnija od ljubavi'

Kontroverzna pjevačica Lady Gaga najnovijom izjavom ponovno je šokirala javnost iako je rekla ono što mnogi drugi misle i žive, ali o tome šute

Trenutno jedna od najpopularnijih pjevačica na kugli zemaljskoj rekla je ono što mnoge svjetske zvijezde nisu izgovorile iako su mislile: 'Karijera će mi uvijek biti važnija od muškaraca i ljubavi! Žene uvijek trebaju odlučiti, muškarac ili karijera. Za neke je to vrlo teška odluka, ali kod mene nema dvojbe. Jednom sam bila s muškarcem koji nije shvaćao da u mom životu postoji još nešto važnije od njega. Voljela sam ga, ali nisam mogla u toj vezi biti sretna. Za mene će karijera uvijek biti važnija od ljubavi. Možda zbog toga uvijek budem sama, ali to je cijena koju moram platiti', kaže Lady Gaga.

'Glazba me nikad neće uspjeti razočarati koliko to mogu muškarci. Glazba nije ta koja će se probuditi kraj mene ujutro i iznenada mi reći da me prestala voljeti. Imam velik strah od odbijanja, možda je to razlog moje odluke', kaže kontroverzna pjevačica.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više