VEČERAS U POSHU

Omiljeni DJ Lady Gage i Eminema

19.02.2011 u 19:07

Bionic
Reading

Tridesetpetogodišnji Brian Jeffries alias DJ Godfather jutros je doletio iz Detroita kako bi u popularnom zagrebačkom baru održao veliki šou, kakav priređuje na partijima i privatnim zabavama za najveće estradne zvijezde današnjice poput Lady Gage, Eminema, Kim Kardashian, Gerarda Butlera te Playboyeva 'tatu' Hugha Hefnera

Za svoju seansu elektronske glazbe u Posh Fantasy Baru zatražio je i specijalne gramofone koji su dopremljeni iz Milana. Uz savršen sound koji razumiju svi glazbeni sladokusci, DJ Godfather u svom CV-ju može se pohvaliti suradnjom s eminentnim izvođačima kao što su Fatboy Slim, Daft Punk, Kid Rock, Pitbull, DJ Laz i ostali.

DJ Godfather u Zagrebu

Vlasnik je više izdavačkih kuća specijaliziranih za Mashup glazbu, electro, ghetto tech i booty base.

U posljednjih 15 godina nastupa diljem svijeta, a kod kuće, u Detroitu, specijalizirao se za nastupe na privatnima zabavama celebova poput starlete Kim Kardashian, najpoznatijeg bijelog repera Eminema, glumca Gerarda Butlera i vlasnika Playboya Hugha Hefnera, a jedan je od producenata remix verzije spota Lady Gage 'Bad Romance', gdje se u jednome kadru u hičkokovskoj maniri pojavljuje u jednom kadru.
Ekskluzivno za vas, večeras u Poshu, isključivo uz pozivnicu, kum showa VIP Status powered by Absolut Vodka – DJ Godfather!