UZBURKANI DUHOVI

Predstava o Anne Nicole Smith obiluje seksom i drogom

18.02.2011 u 16:58

Bionic
Reading

Nova predstava o životu tragično preminule bivše Playboyeve zečice Anne Nicole Smith podijelila je javnost – jedni su oduševljeni, a drugi je smatraju degutantnom

Tragično preminula Anne Nicole Smith ponovno je u središtu pozornosti. Ovoga puta prašinu diže operna predstava koja prikazuje njezin život i odigrana je sinoć u londonskoj

 Anne Nicole Smith

Kraljevskoj operi. Budući da je bivša Playboyeva zečica imala i više nego buran život, jasno je da ni predstava ne može biti jednostavna.

Za publiku osjetljivih želudaca stavljeno je i upozorenje da opera sadržava scene seksa i drogiranja te psovke. Konzervativni dio javnosti ne gleda blagonaklono da razvikanu predstavu, ali nadležni u Kraljevskoj operi tvrde da je njihovo novo djelo pomicanje umjetnosti naprijed.

Ulogu Anne Nicole Smith igra sopranistica Eva-Marija Westbroek, dok je uloga njezina bogatog 89-godišnjeg supruga pripala Alanu Okeu. Trenutno je u planu šest predstava koje će igrati do 4. ožujka, a s obzirom na velik interes, za očekivati je da će se broj priredbi i povećati.

Anne Nicole Smith preminula je prije četiri godine. Pronađena je na Floridi u svojoj sobi kako leži bez svijesti, a obdukcija je pokazala da se predozirala. Tada je imala 39 godina. Iza sebe je ostavila djevojčicu koja danas ima pet godina.