ILI KILOGRAMI ILI VJENČANJE!

Jessicu Simpson zaručnik prisilio na dijetu

16.02.2011 u 07:48

Bionic
Reading

Jessica Simpson prisiljena je na dijetu jer se zaručniku ne sviđa njezin izgled. Ako ne smršavi, zaručnik prijeti otkazivanjem vjenčanja

Slatka Jessica Simpson koja se već neko vrijeme bori s viškom kilograma ipak će morati na dijetu, i to prema želji njezina zaručnika Erica Johnsona. Naime, američki tabloidi pišu da Eric nikako nije zadovoljan sve širim strukom svoje zaručnice.

Kako bi ugodila željama svoga budućeg supruga, Jessica je prionula opsežnom poslu mršavljenja. Kako tvrde neimenovani izvori, odrekla se svoje omiljene meksičke kuhinje, margarita i sve pržene hrane.

Eric je u savršenoj formi te želi da tako izgleda i njegova buduća supruga. 'Nedavno su se jako posvađali upravo zbog Jessicine težine. Eric joj je rekao da hitno smršavi jer u suprotnom vjenčanje otpada', otkrio je blizak prijatelj para National Enquireru.

I dok sirota Jessica opsjednuto broji kalorije, mnogi izražavaju sumnju u pogledu Ericove ljubavi prema nekad vrlo zgodnoj pjevačici. Pitaju se: 'Voli li on Jessicu ili njezin izgled?!'