4. OŽUJKA, OMAĐIJANI ŠATOR

Koncert sveprisutne Severine na Zagrebačkom karnevalu

14.02.2011 u 15:40

Bionic
Reading

Najveća zvijezda Zagrebačkog karnevala, koji se održava od 24. veljače do 8. ožujka na istočnom parkiralištu prekoputa Bundeka i Hipodroma, bit će Severina

Uz u posljednje vrijeme sveprisutnu Severinu, koja će koncert na istočnom parkiralištu održati 4. ožujka, pozornicom u omađijanom grijanom šatoru prodefilirat će poznata imena zabavne glazbe, od Joleta, koji nastupa 26. veljače, potom Žige i Bandista i Crvene jabuke koji će podijeliti pozornicu 27. veljače, do Maje Šuput 5. ožujka i Slavonskih lola na samo spaljivanje princa, 8. ožujka.

Zagrebački karneval održat će se od 24. veljače do utorka, 8. ožujka u grijanim šatorima, u karnevalskom ambijentu, na lokaciji istočnog parkirališta prekoputa Bundeka i Hipodroma.

Uz šatore bit će postavljen monumentalni drveni ulaz s dvije stražarske kule. Sam prostor, koji će biti opasan zidinama, bit će uređen poput srednjovjekovnog grada, u kojem će se organizirati bitke vitezova, streličarenje, zaboravljene igre poput prstenca i mnogo drugih zanimljivih događanja.