VATRENO I SEKSI

Tina Katanić mamila poglede cvijetom u kosi

12.02.2011 u 15:52

Bionic
Reading

Tina Katanić se u subotu za zagrebačku špicu posebno uredila. Ne toliko cjelokupnim outfitom, koliko detaljem koji jednostavno nismo mogli ne primijetiti – velikim crvenim cvijetom u kosi kojim je neodoljivo podsjećala na španjolske plesačice flamenka

Manekenka Tina Katanić na subotnjoj špici u Zagrebu bila je poslovno. Dijelila je, naime, prolaznicima srećke Hrvatske lutrije.

Međutim, ono što nam je najviše privuklo pažnju jest veliki crveni cvijet koji je zataknula u raspuštenu kosu, a s kojim je podsjećala na strastvene španjolske plesačice flamenka.

Uz crveni cvijet iskombinirala je jednako žarko crveni šal, dok je ostatak outfita bio prilično jednostavan. Na visoke crne čizme i crne tajice obukla je bijeli, poludugi strukirani kaput, tako da je uz ne-boje koje je imala na sebi, crveni cvijet još više došao do izražaja.

Tina je inače, zahvaljujući vitkoj liniji i oblinama na pravim mjestima, omiljena meta dizajnera koji ne traže anoreksične manekenke. Kako je neposredno pred Novu godinu otkrila, vitkost može zahvaliti genima, jer je za odlazak u teretanu prelijena, što ipak nadoknađuje hodanjem.