Estrada SALOME:

Nadam se da ću jednom moći usvojiti dijete

Naš najpoznatiji transseksualac, Salome, koja već 20 godina živi i radi u Sloveniji, otkrila je da joj je želja jednog dana usvojiti dijete i biti dobra majka

Salome, Rabljanka rođena kao Nenad Ćuća Žentil, imitatorica i pjevačica, udana je za Slovenku Erneju koju vrlo uspješno skriva od javnosti. Portalu za mame i bebe, bibaleze.si, otkrila je svoje želje vezane uz majčinstvo.

'Svoje biološko dijete, nažalost, neću imati, ali nikad ne znaš što ti donosi život. Možda ću jednom imati bolju financijsku situaciju. Nadam se da ću se tada moći brinuti o nesretnom djetetu koje će izrasti u ponosnog muškarca. Želim da me pamti kao dobru majku', prenosi Salomine riječi 24sata.

Rođena na Rabu kao muškarac, oduvijek je znala da želi biti žena. Grudi je povećavala četiri puta, no za promjenu spola odlučila se tek 2009. Premda je u brak stupila mnogo ranije, i nakon te operacije ostala je sa Slovenkom Ernejom.

Salome se bavi imitiranjem svjetski poznatih pjevača, a odnedavno i sama izvodi svoje pjesme. Prije godinu i pol dana napisala je autobiografiju 'Novo rođenje', a za 24ur izjavila je: 'Meni je svaki dan Valentinovo. Volim sebe i suprugu koja je uvijek uz mene. Ne slavim ljubav samo jedan dan u godini. Volim svim srcem.'
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više