Estrada ODGOVOR VLATKE POKOS:

Samo neka Snježana Mehun priča što hoće

'Nemam odgovora uopće jer ne dajem izjave o sudovima; samo neka ona priča što hoće', bio je komentar Vlatke Pokos na detalje s posljednjeg ročišta između nje i Alke Vuice koji su procurili u medije i nakon izjave svjedokinje Snježane Mehun

Podsjetimo, njih tri našle su se u toj zajedničkoj 'situaciji' kada je Alka Vuica tužila Vlatku Pokos zbog, tvrdi, neistina koju je pjevačica na njezin račun iznijela u svojoj autobiografskoj knjizi 'Život u raju'. Kantautorica je kao svjedokinju pozvala poduzetnicu Snježanu Mehun, iz istih razloga bivšu prijateljicu Vlatke Pokos.
Žarko Bašić/PIXSELL
Snježana Mehun


Drugo ročište, kada su se sve tri okupile, djelomično je bilo zatvoreno za javnost zbog razgovora o delikatnom dijelu privatnosti jedne od sudionica, međutim, neki detalji ipak su se pojavili u dijelu medija.

Usto, Snježana Mehun jučer se osvrnula na pitanja koja, kaže, uopće nisu bila tema suđenja, između ostaloga spominjanja Željka Keruma. Sadašnji splitski gradonačelnik i njezin bivši poslovni partner, s kojim je zajedno s Vlatkom Pokos surađivala šest godina, opsesija je pjevačice koje se ona sjeti čim joj usfali pozornosti, ustvrdila je poduzetnica, spominjući između ostaloga i mogućnost kaznenog gonjenja svoje bivše kućne prijateljice.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više