ODGOVOR VLATKE POKOS:

Samo neka Snježana Mehun priča što hoće

14.02.2011 u 10:00

Bionic
Reading

'Nemam odgovora uopće jer ne dajem izjave o sudovima; samo neka ona priča što hoće', bio je komentar Vlatke Pokos na detalje s posljednjeg ročišta između nje i Alke Vuice koji su procurili u medije i nakon izjave svjedokinje Snježane Mehun

Podsjetimo, njih tri našle su se u toj zajedničkoj 'situaciji' kada je Alka Vuica tužila Vlatku Pokos zbog, tvrdi, neistina koju je pjevačica na njezin račun iznijela u svojoj autobiografskoj knjizi 'Život u raju'. Kantautorica je kao svjedokinju pozvala poduzetnicu Snježanu Mehun, iz istih razloga bivšu prijateljicu Vlatke Pokos.

Snježana Mehun

Drugo ročište, kada su se sve tri okupile, djelomično je bilo zatvoreno za javnost zbog razgovora o delikatnom dijelu privatnosti jedne od sudionica, međutim, neki detalji ipak su se pojavili u dijelu medija.

Usto, Snježana Mehun jučer se osvrnula na pitanja koja, kaže, uopće nisu bila tema suđenja, između ostaloga spominjanja Željka Keruma. Sadašnji splitski gradonačelnik i njezin bivši poslovni partner, s kojim je zajedno s Vlatkom Pokos surađivala šest godina, opsesija je pjevačice koje se ona sjeti čim joj usfali pozornosti, ustvrdila je poduzetnica, spominjući između ostaloga i mogućnost kaznenog gonjenja svoje bivše kućne prijateljice.